A exibição de conteúdo

Como podemos ajudar?

Voltar
Barcelona

Preguntes més freqüents Barcelona

1.Sobre CABIFY...

Som una empresa que es va iniciar a Espanya l'any 2011, som presents a més de 30 ciutats de 14 països i som líders al nostre sector a gran part de Llatinoamèrica.

La nostra atenció se centra a oferir un servei prèmium als nostres clients i el contacte personal amb els nostres conductors col·laboradors.

2.Com funciona?

Tenim una plataforma digital a la qual es connecten els conductors col·laboradors per rebre alertes dels clients. El conductor pot connectar-se 7 dies a la setmana, 24 hores al dia.

3.Com rebré el pagament dels meus trajectes?

Som una app lliure d'efectiu (excepte en categoria Cash, disponible només en algunes ciutats), per la qual cosa només acceptem pagaments a través de la plataforma de Cabify. Nosaltres t'ho abonarem per transferència bancària.

4.Quin tipus de col·laboradors cerca CABIFY? Quin tipus de vehicles s'acceptaran?

Cerquem professionals que ens ajudin a oferir un servei d'alta qualitat als nostres clients. Professionals del sector que ja tinguin vehicle i llicència, o que vulguin col·laborar amb nosaltres adquirint-ne un. Els tipus de vehicles a Madrid són una berlina mitjana estil Skoda Superb, Mazda 6, Toyota Avensis o similar a la categoria Lite, Mercedes Classe E o similar a la categoria Executive o Mercedes Classe V o Viano a la categoria Group.

5.Quins documents són necessaris?

Per ser col·laborador necessites una targeta de transport de la classe VTC i facilitar-nos el certificat de no tenir antecedents penals. Si no tens una llicència VTC i vols adquirir-ne una, t'informem sobre el procés.

6.Però què diferencia CABIFY d'altres aplicacions per al transport de passatgers?

Som una empresa que gaudeix del tracte directe amb els seus col·laboradors i que el considera molt important, raó per la qual existeixen telèfons d'atenció a clients i col·laboradors Cabify 24 hores al dia els 7 dies de la setmana.

A més, comptem amb molts beneficis exclusius per a col·laboradors de Cabify (descomptes en assegurança mèdica, combustible, rentat de vehicles i molt més).

Registra't i atreveix-te a canviar la mobilitat de la teva ciutat!

7.PROCÉS DE REGISTRE I ACTIVACIÓ:

  1. Registre

al nostre web www.cabify.com a l'apartat “Vols ser conductor?"

  1. Identificació del perfil:

 

  • Conductor amb cotxe i llicència per treballar
  • Conductor sense cotxe per treballar
  • Inversor (qui vol adquirir llicència i vehicle i convertir-se en col·laborador o qui vol adquirir una flota de 7 vehicles i llicències per ser col·laborador.)
  1. Enviament de documentació:

Necessitarem el certificat de no tenir antecedents penals i, si escau, documentació del vehicle o llicència o targeta de transport VTC.

  1. Test psicomètric:

En aquesta secció rebràs un correu amb un enllaç i un codi per realitzar unes proves psicomètriques que hauràs de completar abans del dia de la capacitació.

  1. Introducció al funcionament tècnic de l'aplicació:

Aquí t'explicarem com funcionar amb Cabify, et donarem consells per obtenir la major rendibilitat i t'explicarem la tarifació i el pagament dels serveis, així com el pla de beneficis exclusiu per a col·laboradors de Cabify.

  1. Activació:

Alta al nostre sistema i llest per veure com augmenten els teus ingressos amb Cabify!

Esse artigo foi útil?
Usuários que acharam isso útil: 201 de 280
Não pode encontrar a sua resposta?
Temos uma equipe de suporte 24/7